Oppaat ja vinkkisarjat

HR- ja Viestinnän ammattilaisille


Oppaat sisältävät laajoja ja monipuolisia tietopaketteja

Perehdytyksen checklista

Perehdytyksen muistilistan avulla voit helposti tarkastaa löytyykö perehdytysprosessistanne kaikki tärkeä informaatio ja mitä osa-alueita kannattaa digitalisoida.

Työntekijäkokemuskysely -raportti

Kysyimme eri rooleissa olevilta asiantuntijoilta innostuttaako vai leipäännyttääkö työnteko. Lue tulokset raportilta.

Perehdytyksestä sitoutumiseen

4 osan vinkkisarja listaa kattavan paketin keinoista luoda helposti hyvä perehdytys ja sen tarvitsemat edellytykset. Hyvin suunniteltu perehdytys sitouttaa jopa 82% paremmin.

Hyvinvoiva työyhteisö


3+1 videon vinkkisarjasta löydät kolmen eri asiantuntijan näkökulmia työhyvinvoinnin kehittämiseen ja kattavat konkreettiset listat keinoista, joilla HR- ja viestinnän ammattilainen voi edesauttaa organisaation hyvinvointia eri metodein.

Oppiminen osana arkea


Kolmen videon vinkkisarja kokoaa tärpit työyhteisön päivittäiseen käyttöön, joilla HR- ja viestinnän ammattilaisten on helppo parantaa tiimin jokapäiväistä oppimista ja kehittämistä.

Strategia osaksi arjen yrityskulttuuria


Kolmen videon vinkkisarja kokoaa tärpit strategiaa tukevan
yrityskulttuurin luomiseksi päivittäisessä arjessa. HR- ja viestinnän ammattilaisen näkökulmasta luodut metodit parantavat työyhteisön jokapäiväistä kehitystä ja tavoitteisiin pääsyä.

Näin rekrytoit animoidun työkamun

5 osan vinkkisarja vastaa kysymykseen, miksi animoitua työhahmoa tarvitaan nykypäivän organisaatiossa, ja listaa vaihe vaiheelta siihen tarvittavat toimenpiteet suunnittelusta käyttöönottoon.

Luo yhteys etänä

Kolme videon vinkkisarja tarjoaa HR & -viestinnän ammattilaisille konkreettiset ja nopeat vinkit, joilla parannat tiiminne yhteisöllisyyttä ja annat itsestäsi etätapaamisissa entistä paremman kuvan.