Oppaat ja vinkkisarjat

HR- ja Viestinnän ammattilaisille


Oppaat sisältävät laajoja ja monipuolisia tietopaketteja

Näin rekrytoit animoidun työkamun


5 osan vinkkisarja vastaa kysymykseen, miksi animoitua työhahmoa tarvitaan nykypäivän organisaatiossa, ja listaa vaihe vaiheelta siihen tarvittavat toimenpiteet suunnittelusta käyttöönottoon.

Perehdytyksestä sitoutumiseen

4 osan vinkkisarja listaa kattavan paketin keinoista luoda helposti hyvä perehdytys ja sen tarvitsemat edellytykset. Hyvin suunniteltu perehdytys sitouttaa jopa 82% paremmin.

Luo yhteys etänä

Kolme videon vinkkisarja tarjoaa HR & -viestinnän ammattilaisille konkreettiset ja nopeat vinkit, joilla parannat tiiminne yhteisöllisyyttä ja annat itsestäsi etätapaamisissa entistä paremman kuvan.

Hyvinvoiva työyhteisö


3+1 videon vinkkisarjasta löydät kolmen eri asiantuntijan näkökulmia työhyvinvoinnin kehittämiseen ja kattavat konkreettiset listat keinoista, joilla HR- ja viestinnän ammattilainen voi edesauttaa organisaation hyvinvointia eri metodein.

Oppiminen osana arkea


Kolmen videon vinkkisarja kokoaa tärpit työyhteisön päivittäiseen käyttöön, joilla HR- ja viestinnän ammattilaisten on helppo parantaa tiimin jokapäiväistä oppimista ja kehittämistä.

Strategia osaksi arjen yrityskulttuuria


Kolmen videon vinkkisarja kokoaa tärpit strategiaa tukevan
yrityskulttuurin luomiseksi päivittäisessä arjessa. HR- ja viestinnän ammattilaisen näkökulmasta luodut metodit parantavat työyhteisön jokapäiväistä kehitystä ja tavoitteisiin pääsyä.

Sisäisen viestinnän haasteet

Tulossa pian!

Sisäisen viestinnän haasteet listattuna neljään eri kategoriaan.

Opas tavoitteiden pitämiseen

Ajankohtainen miniopas videon muodossa, kuinka päästä kohti omia tavoitteitasi! Tavoitteiden asettaminen onnistuu kyllä, mutta niihin päästäkseen tarvitaan aikaa ja motivaatiota. Kuinka motivoit itsesi tai työyhteisösi kohti tuloksia?