Oppaat ja vinkkisarjat

Esihenkilöille ja HR-ammattilaisille


Oppaat sisältävät laajoja ja monipuolisia tietopaketteja

Perehdytyksen checklista

Perehdytyksen muistilistan avulla voit helposti tarkastaa löytyykö perehdytysprosessistanne kaikki tärkeä informaatio ja mitä osa-alueita kannattaa digitalisoida.

Työntekijäkokemuskysely -raportti

Kysyimme syksyn 2023 aikana eri rooleissa olevilta asiantuntijoilta innostuttaako vai kyllästyttääkö työnteko. Lue tulokset raportilta.

Perehdytyksestä sitoutumiseen

4 osan vinkkisarja listaa kattavan paketin keinoista luoda helposti hyvä perehdytys ja sen tarvitsemat edellytykset. Hyvin suunniteltu perehdytys sitouttaa jopa 82% paremmin.

Hyvinvoiva työyhteisö


3+1 videon vinkkisarjasta löydät kolmen eri asiantuntijan näkökulmia työhyvinvoinnin kehittämiseen ja kattavat konkreettiset listat keinoista, joilla HR- ja viestinnän ammattilainen voi edesauttaa organisaation hyvinvointia eri metodein.

Työntekijäkokemus alkaa jo ennen perehdytystä

Neljän videon vinkkisarja sisältää hyödyllisiä muistilistoja, joissa syvennytään perehdytykseen ja sen merkitykseen uuden työntekijän onnistuneessa integroinnissa organisaatioon.

Työntekijäkokemuksen checklista

Työntekijäkokemuksen kehittäminen on suunnitelmallinen prosessi, joka motivoi, osallistaa ja sitouttaa organisaation erilaisissa rooleissa olevia työntekijöitä.

Näin rekrytoit animoidun työkamun

5 osan vinkkisarja vastaa kysymykseen, miksi animoitua työhahmoa tarvitaan nykypäivän organisaatiossa, ja listaa vaihe vaiheelta siihen tarvittavat toimenpiteet suunnittelusta käyttöönottoon.

Luo yhteys etänä

Kolme videon vinkkisarja tarjoaa HR & -viestinnän ammattilaisille konkreettiset ja nopeat vinkit, joilla parannat tiiminne yhteisöllisyyttä ja annat itsestäsi etätapaamisissa entistä paremman kuvan.

Oppiminen osana arkea


Kolmen videon vinkkisarja kokoaa tärpit työyhteisön päivittäiseen käyttöön, joilla HR- ja viestinnän ammattilaisten on helppo parantaa tiimin jokapäiväistä oppimista ja kehittämistä.

Strategia osaksi arjen yrityskulttuuria


Kolmen videon vinkkisarja kokoaa tärpit strategiaa tukevan
yrityskulttuurin luomiseksi päivittäisessä arjessa. HR- ja viestinnän ammattilaisen näkökulmasta luodut metodit parantavat työyhteisön jokapäiväistä kehitystä ja tavoitteisiin pääsyä.

Perehdytys <3 verkko-oppiminen

Saat neliosaisesta oppaasta eri näkökulmia ja kattavan kuvan siitä, miksi ja miten verkko-oppimisympäristöä tulisi hyödyntää perehdytyksessä. Jokainen osa sisältää helposti sisäistettävän videon sekä checklistan aiheesta.

Tulossa lisää pian!

Olet menossa oikeaan suuntaan, kun haluat kehittää perehdyttämistä!