Maksuton webinaari:

Kuinka vakuuttaa johto

strategisen osaamisen johtamisen tärkeydestä?

Ajankohta:
tiistaina 13.8. klo 10-11

Sisältö:

  • Osaamisen kehittämisen nykytilanne ja tärkeät trendit
  • Yleiset haasteet ja ennakkoluulot, joita kohdata keskusteltaessa johdon kanssa
  • Keinot ja työkalut johdon vakuuttamiseksi


Voi kuinka turhauttavaa, taas yksi turha keskustelu koulutusbudjetista. Vaikka kuinka vakuuttaa johtoa osaamisen kehittämisen tärkeydestä, asiat eivät juuri etene tai saattavat ne jopa edetä, mutta vaan siihen pisteeseen, kun johto antaa koulutusbudjetin ja pyytää hoitamaan loput. Liian moni johto kuvittelee, että osaamisen johtaminen ei liity millään tavalla heihin tai heidän vastuualueelleen. Johto kuvittelee, että visio- ja strategiatyö ovat kaukana ihmisten kehittämisestä, vaikka todellisuudessa osaamisen johtaminen on avain strategisiin tavoitteisiin pääsemiseen.

Näitä murheenkryynejä pähkäillään lisää webinaarissa. Voit laittaa myös omat murheesi meille viestillä, niin pureskellaan niitäkin webinaarissa!

Mukana webinaarissa:

Kaisa Tainio-Keinonen, measurEX
Kaisa on mittaamiseen, dataan, mittareiden laadukkaaseen kehittämiseen, ihmisten kehittymiseen ja oppimiseen sekä osallistamiseen intohimoisesti suhtautuva verkko-oppimisen asiantuntija.

Linda Paasikallio, measurEX
Linda on ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen liiketoiminnan kehittäjä, joka uskoo jatkuvaan muutokseen ja katsoo liiketoimintaa numeroiden kautta kuitenkin aina tavoitteena työympäristö, jossa yhteisöllisyys, positiivisuus ja innostus luovat menestyksekkäitä tuloksia.

”Osaamisen johtaminen on suunnitelmallinen prosessi, joka motivoi, osallistaa ja sitouttaa organisaation erilaisissa rooleissa olevia työntekijöitä. Numeerisia tavoitteita unohtamatta.”

Onko teillä suunnitelmallinen osaamisen johtamisen prosessi? 

eFace ja YH Training ovat yhdistäneet ammattitaitonsa ja intohimonsa auttaakseen asiakkaitaan onnellisempien työyhteisöjen rakentamiseksi. Tutustu uuteen measurEX data-driven happiness -palveluun.

Koska tavoitteenamme on hymy!