Maksuton webinaari:

Osaamisen ja kehittymisen johtamisen vuosikello

Ajankohta:
tiistaina 19.3.24 klo 10-10.45

Osaamisen ja kehittymisen johtamisen vuosikelloajattelun tulisi olla mukana arjen tekemisessä ympäri vuoden. Mitä eri vaiheissa on hyvä ottaa huomioon ja kenellä kaikilla on vastuullisia tehtäviä osaamisen ja kehittymisen johtamisessa?

Sisältö:

  • Miten varmistetaan, että osaamisen johtaminen on selkeä prosessi, joka tukee tekemistä eikä aiheuta turhaa ylimääräistä ahdistusta?
  • Mitä osaamisen johtamisen vuosikello tarkoittaa ja miten vuosikelloajattelun noudattaminen helpottaa arjen tekemistä?

Mukana webinaarissa:

Kaisa Tainio-Keinonen, YH Training
Kaisa on mittaamiseen, dataan, mittareiden laadukkaaseen kehittämiseen, ihmisten kehittymiseen ja oppimiseen sekä osallistamiseen intohimoisesti suhtautuva verkko-oppimisen asiantuntija. Kaisalle tärkeää on vaikuttavien, tarveperusteisten toimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä tulosten seuranta. Vain suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti tuloksia seuraamalla ja toimintaa uudelleen suuntaamalla voidaan päästä haluttuun lopputulokseen hallitusti.

Linda Paasikallio, eFace
Linda on tavoitteellinen liiketoiminnan kehittäjä, joka on tehnyt merkittävää työtä verkkokoulutusten ja mikro-oppimisen edistämisessä Suomen yritysmaailmassa. Linda hyödyntää innovatiivista lähestymistapaa ja sitoutumista auttaakseen yrityksiä selviytymään haasteista. Verkkokoulutusten ja mikro-oppimisen merkitys kasvaa jatkuvasti, tarjoten joustavan tavan kehittää osaamista. Linda korostaa jatkuvan oppimisen merkitystä menestykselle muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

”Osaamisen ja oppimisen kehittäminen on suunnitelmallinen prosessi, joka motivoi, osallistaa ja sitouttaa organisaation erilaisissa rooleissa olevia työntekijöitä.”

Tutustu työntekijäkokemuksen kehittämisen prosessiin. 

eFace ja YH Training ovat yhdistäneet ammattitaitonsa ja intohimonsa auttaakseen asiakkaitaan onnellisempien työyhteisöjen rakentamiseksi. Tutustu uuteen measurEX data-driven happiness -palveluun.

Koska tavoitteenamme on hymy!