Maksuton webinaari:

Osaamisen johtaminen resursoinnin tukena

Ajankohta:
tiistaina 5.3.24 klo 10-10.45

Uutiset, katsaukset ja postaukset täyttyvät markkinaheilahteluista ja korkomuutoksista, mikä toimii kapuloita rattaisiin työntävänä voimana. Tällöin strategisten tavoitteiden täyttymiseen johtavaan tekemiseen voi olla haastavaa keskittyä. Osaamisen ja kehittymisen johtaminen on kuitenkin yksi keino helpottaa pitkällä ja myös lyhyemmällä tähtäimellä toiminnan ennustettavuutta.

Juttelemme webinaarissa mm. seuraavista aiheista:

  • Miten osaamisen ja kehittymisen johtaminen auttaa resursoinnissa?
  • Miten osaamista ja kehittymistä johtamalla voi parantaa kehittämistoimenpiteiden ROI:ta?
  • Miten osaamista ja kehittymistä johtamalla voidaan täydennys- ja muuntokouluttaa oikea-aikaisesti ja optimaalisesti kohdennetusti?
  • Miten osaamista ja kehittymistä johtamalla voidaan kehittää uutta liiketoimintaa?

Mukana webinaarissa:

Kaisa Tainio-Keinonen, YH Training
Kaisa on mittaamiseen, dataan, mittareiden laadukkaaseen kehittämiseen, ihmisten kehittymiseen ja oppimiseen sekä osallistamiseen intohimoisesti suhtautuva verkko-oppimisen asiantuntija. Kaisalle tärkeää on vaikuttavien, tarveperusteisten toimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä tulosten seuranta. Vain suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti tuloksia seuraamalla ja toimintaa uudelleen suuntaamalla voidaan päästä haluttuun lopputulokseen hallitusti.

Linda Paasikallio, eFace
Linda on tavoitteellinen liiketoiminnan kehittäjä, joka on tehnyt merkittävää työtä verkkokoulutusten ja mikro-oppimisen edistämisessä Suomen yritysmaailmassa. Linda hyödyntää innovatiivista lähestymistapaa ja sitoutumista auttaakseen yrityksiä selviytymään haasteista. Verkkokoulutusten ja mikro-oppimisen merkitys kasvaa jatkuvasti, tarjoten joustavan tavan kehittää osaamista. Linda korostaa jatkuvan oppimisen merkitystä menestykselle muuttuvassa liiketoimintaympäristössä.

”Osaamisen ja oppimisen kehittäminen on suunnitelmallinen prosessi, joka motivoi, osallistaa ja sitouttaa organisaation erilaisissa rooleissa olevia työntekijöitä.”

Tutustu myös muihin tuleviin webinaareihin:

Osaamisen ja kehittymisen johtaminen

Työntekijäkokemuksen kehittäminen


Tutustu työntekijäkokemuksen kehittämisen prosessiin. 

eFace ja YH Training ovat yhdistäneet ammattitaitonsa ja intohimonsa auttaakseen asiakkaitaan onnellisempien työyhteisöjen rakentamiseksi. Tutustu uuteen measurEX data-driven happiness -palveluun.

Koska tavoitteenamme on hymy!