Yhteystiedot

Ota yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Tiimi


Asiakkuudet

Linda Paasikallio

linda.paasikallio@eface.fi
p. 041 505 5784
Varaa aika

Viestintä ja koulutus voi parhaimmillaan olla innostavaa ja positiivista. Haluan tiimini kanssa auttaa työyhteisöjä löytämään tavan viestiä, joka nostaa katsojan hymyn huulille.


Animaattori

Saija Hakola

animointi@eface.fi

Loihdin tarpeisiinne animoidut videot, joilla varmistatte positiivisesti viestinnän oivalluksien kautta.


Animaattori

Eetu Kupila

animointi@eface.fi

Innostun uusista projekteista ja on mahtavaa auttaa asiakkaitamme koulutuksissa ja ohjeistuksissa animoiduilla videoilla.


Markkinointi­koordinaattori

Elsa Trzaska

Puhuttaessa työyhteisöviestinnästä ja -ohjeistuksesta, haluamme olla kumppani, joka tulee ensimmäisenä mieleen. Tämän tavoitteen takana varmistan positiivisen ja mieleen jäävän mielikuvan.

Viestinnän asiantuntija

Susanna Söderlund

Viestintä voi parhaimmillaan olla innostavaa, yhdistävää, rakentavaa ja kehittävää. Tätä ilosanomaa haluan jakaa ja haastaa organisaatioita luomaan entistä toimivampaa hybridiviestintää.

Media-assistentti

Wilma Ilves

Ilo, avoimuus ja rohkeus tähdittävät viestintääni, kun autan asiakkaitamme videoiden kanssa. Huolehdin myös sosiaalisen median kanavistamme, jotta mahdollisimman moni kuulisi ilosanomaamme ja panostaisi työyhteisöviestintään kuin edelläkävijä.

eFace - Harri Norell

Tuottaja / Ohjaaja

Harri Norell

Tiimini avulla varmistan kuvauksen, streamauksen ja valmiiden videoiden tuottamisen ammattitaidolla, jonka jälkeen tehtäväksesi jää vain lopputuloksesta nauttiminen.