Referenssit

Asiakkaamme ovat viestinnän ja henkilöstöhallinnon ammattilaisia


Videoitamme hyödynnetään työyhteisöviestinnässä, koulutuksissa, ohjeistuksissa ja muussa informoinnissa.

Animoidut videot sopivat loistavasti myös asiakasviestinnän vaikuttavuuden varmistamiseen ja asiakasymmärryksen luomiseen. Videoita voidaan lisätä asiakaspolun eri vaiheisiin, ja lyhyen pituutensa ansiosta ne soveltuvat mm. sähköpostiviestien yhteyteen, verkkosivuille tai sosiaaliseen mediaan.

Olemme tehneet lukuisia videota, tässä niistä osa.

Vaali omaa työhyvinvointia, 9lives

Hyvä työhyvinvointi on täydellinen pohja onnelliselle työyhteisölle. Liikunnalla, sosiaalisilla suhteilla ja hyviin elämäntapoihin keskittymällä saat aikaan ystävällisen hymyn.

Houkutteleva Hämeenlinna

Miten luoda video strategiasta, joka on samaistuttava tuhansille ihmisille? Houkutteleva Hämeenlinna videossa tavoitteena oli tuoda tärkeä kaupungin strategia jokaisen kaupunkilaisen lähelle.

Yhteenkuuluvuuden vuosi, Oral

Yhdessä tekeminen, yhteenkuuluvuus ja työ, jolla on merkitystä ovat tärkeä pohja merkityksellisen arjen rakentumiselle. Oralin yhteenkuuluvuuden teemavuoden hyvinvointiedut tukevat merkityksellisyyttä ja yhteenkuuluvuutta.

Työsuhde-edut, Mediatili

Mediatili on ihanan yhteisöllinen työpaikka! Työsuhde-etuihin kuuluu esimerkiksi Tilisanomien lukumahdollisuus, liukuvat työajat, hyvän työergonomian tukeminen, Smartum, virkistyspäivät ja Eduhousen koulutukset.

Turvallisuusohje urakoitsijoille, Spinnova

Turvallisuus ja siitä muistuttaminen toimivat perustana tekemisellemme. Hyvin tehty ohjeistus helpottaa yhteistyötä ja vähentää väärinkäsityksiä. Videolle tehtyyn turvallisuusohjeistukseen voidaan huomioida jo olemassaolevat kuvat ja videot sekä kuvittaa mukaan muu tarvittava.

Muutto ulkomaille, Tilisanomat

Muutto ulkomaille – työt Suomeen jatkuvat. Miten asiat hoidetaan esimerkiksi verotuksellisesti? Moni asia ei ole aina yksinkertainen, joten asia voidaan vääntää rautalangasta videon tai julkaisun avulla. Tärkeintä on ymmärtää, että vaihtoehtoja löytyy – niistä pitää vaan valita sopiva.

Työurahuoltopalvelu, Barona

Työkykyysi vaikuttavat terveytesi lisäksi monet muut seikat, kuten motivaatiosi, elämäntilanteesi, työn sisältö tapa, jolla sinua johdetaan. Baronan työurahuoltopalvelu auttaa työntekijöitä haasteiden ratkaisemisessa.

Lahjoituksen matka, UFF

Vaatteiden uudelleenkäyttö tukee kestävää kehitystä ja säästää luontoa ja resursseja. Mikä parasta, me kaikki voimme olla mukana pistämässä hyvän kiertämään toimittamalla meille turhat ehjät ja puhtaat vaatteet UFFin vaatekeräyspisteeseen ja tehdä vaateostoksia yli 20 UFFin myymälässä.

Onnistu parantamalla vaikutusvoimaasi, CXO Professional

Oletko huomannut, että osaaminen ei aina yksin riitä, kun haluat tehdä vaikutuksen? Vaikutusvoimaa on mahdollista kehittää selvittämällä, miten itse näet toimintasi suhteessa muiden näkökulmiin ja keskittyä tämän jälkeen vahvuuksiin ja mahdollisiin kehityskohteisiin. Todella oivalluttavaa!

Oppimisympäristön valinta, YH Training

Verkko-oppimisympäristön valinta kannattaa tehdä huolella. YH Trainingin Kaisa kertoo videolla, mitä kannattaa ottaa suunnittelussa huomioon.

Auttamisen tori, Commu

Voiko hyvän tekeminen olla enää helpompaa, kun käsissämme on Commu -Auttamisen tori -applikaatio. Commun avulla pyydät, tarjoat ja vaihdat apua lähialueellasi. Ihanan helppoa ja vastikkeetonta. Autetaan toinen toistamme ja helpotetaan näin monen apua kaipaavan arkea.

Jäsenneuvonta, Journalistiliitto

Erilaiset tavat ottaa yhteyttä voidaan kertoa myös videon muodossa. Journalistiliiton videolla koottiin yhteystiedot yhteen pakettiin.

Uimarantaturvallisuus, SUH

Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto jakaa vinkit eFacen videolla, kuinka nauttia rantaelämästä turvallisesti. Muistitko pakata laukkuun aurinkorasvan?

Onnistunut etätyö, Timanttia

Oletko pohtinut, millainen roolisi on etätyössä ja miten huomioit muut työyhteisön jäsenet. Timanttia Consultingin Ulla Vilkman kertoo, millainen on aktiivinen työkaveri ja mitkä tekijät Työterveyslaitoksen mukaan estävät tylsistymistä ja mahdollistavat työn imun etätyössä.

Palkkamylly, Rakennusliitto

Rakennusliiton palkkapalveluohjelmiston, Palkkamyllyn, avulla kuluttajat voivat maksaa palkkaa rakennus- ja remontointityötä tekeville rakentajille.

Vuokraa tavaroitasi, Lainappi

Suurin osa tavaroistamme makaa kotona käyttämättömänä. Lainappi tarjoaa mahdollisuuden vuokrata omia tavaroitasi muille, kun et käytä niitä tai voit itse vuokrata tarpeeseesi soveltuvia tavaroita helposti muilta.

24/7 Palvelut, Kiinteistöyhtiö Oy

Videolla esitellään ”Kiinteistöyhtiö Oy:n 24/7 palvelut”. Kokonaisuuden seuraavissa osissa esitellään jokainen palvelun osa yksityiskohtaisesti, jotta asiakas todella ymmärtää, mitä palvelu pitää sisällään.

Apteekin työntekijän arki, FOK

Video on luotu yhteistyössä Farmasian oppimiskeskuksen kanssa tarkoituksena esitellä teknisen työntekijän roolia. Video kuuluu laajempaan koulutuskokonaisuuteen.

Miten QR-koodi luetaan?

QR-koodeja on kaikkialla! Ohje neuvoo sinulle, kuinka helposti siirryt QR-koodin avulla printistä digiin. Tarvitset vain oman kännykän ja olet jo matkalla digin mahdollisuuksien maailmaan.

Apua viestintään:  Henkilöstöviestinnässä animoidut videot jakavat positiivista sanomaa ja kääntävät hankalammatkin asiat helposti ymmärrettäviksi. Viikkokirjeet, perehdyttäminen tai strategian tai arvojen käytäntöön vieminen tai työntekijöiden esittely onnistuu loistavasti suosittujen selitysvideoiden avulla. Luo työnantajamielikuva, joka huokuu positiivista energiaa.

Koulutuksien yhteydessä selitysvideoilla on mahdollista havainnollistaa käsiteltävä asia. Tarinat koulutuksissa tulevat lisääntymään tulevaisuudessa ja selitysvideoiden kautta on helppoa luoda tarina käsiteltävän aihealueen ympärille.